Αλλαγές Προϊόντων - Χριστίνα - Κατάστημα ρούχων & εσωρούχων

Αλλαγές Προϊόντων

Οι αλλαγές προϊόντων στο κατάστημα μας είναι εφικτές. Αυτό σημαίνει ότι αν παραλάβετε κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι αυτό που νομίζατε ή το νούμερο δεν είναι κατάλληλο ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να επικοινωνήσετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του μαζί μας και να μας πείτε εκ νέου ένα άλλο προϊόν το οποίο θέλετε.
Το μόνο που θα χρειάζεται είναι το νέο προϊόν να έχει την ίδια ή μεγαλύτερη αξία. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε και περισσότερα προϊόντα αρκεί το άθροισμα τους να είναι η τιμή από το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε ή και παραπάνω.

Στην περίπτωση που χρειάζεστε αλλαγή υπάρχουν 2 επιλογές:

α) Αν έχετε χρεωθεί μεταφορικά, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι 2,5€. Αν υπάρχει και αντικαταβολή είναι +1€, σύνολο επιβάρυνσης πελάτη 3,5€.

β) Αν δεν έχετε χρεωθεί μεταφορικά, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος είναι 2,5€+2,5€=5€. Αν υπάρχει και αντικαταβολή είναι +1€, σύνολο επιβάρυνσης πελάτη 6€.
Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Λυπούμαστε αλλά το Xristina.gr, για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί επιστροφή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
a) γυναικεία σλιπ
b) ανδρικά μποξερ-σλιπ
c) Παιδικά σλιπ
d) Αρώματα

Λυπούμαστε αλλά το xristina.gr δεν μπορεί να δεχθεί επιστροφή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
a) καλσόν
b) κάλτσες

Πολιτική και διαδικασία Επικοινωνίας η/και Παραπόνων

Σε κάθε περίπτωση και οποιοδήποτε αίτημά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το xristina.gr για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα στο:
info@xristina.gr ή με την online επικοινωνία του Messenger.
ή από την σελίδα μας στο Facebook Xristina Underwear
ή Καλέστε μας στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών από σταθερό 2310 425-262 (καλέστε να σας καλέσουμε εμείς).

Για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το xristina.gr στο:info@xristina.gr .
Δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε γραπτώς εντός 72 ωρών από την παραλαβή του email σας.